Laat de stress van het verkeer aan u voorbijgaan

Uw vakantie begint ontspannen met Taxi Livo, geen gedoe met het openbaar vervoer of gesjouw met koffers. Wij halen u thuis inclusief alle bagage op en brengen u comfortabel naar het vliegveld.
Als u een taxi bij ons boekt bent u ervan verzekerd dat u op tijd wordt opgehaald en zo snel mogelijk naar het vliegveld wordt gebracht. De chauffeur helpt met het in- en uitladen van de bagage en de taxi is enkel voor u privé.

Ook voor zakelijke klanten bieden wij Airport service aan. Het vergt doorgaans veel tijd om iemand op te halen van een vliegveld, lange reistijd heen en terug, waar moet u parkeren? De persoon in kwestie vinden op het vliegveld is ook niet altijd makkelijk. Wij kunnen u daarvan ontlasten. Door onze ervaring en vakkundigheid doen wij dit zo efficiënt mogelijk. Wij halen de persoon in kwestie op bij de aankomsthal/gate en zorgen dat hij zo snel mogelijk naar plaats van bestemming wordt vervoerd.

Wilt u meer informatie over Airport service of nieuwsgierig naar onze tarieven voor Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Zaventem, Antwerpen of een andere luchthaven? Vul dan het contactformulier in of bel ons direct.

 

Zin om een keer in een exclusieve auto te zitten? Bekijk de mogelijkheden hier.

slide